Cremaline

Cremaline is een van de vloeibare suikers. Dit unieke product wordt uitsluitend door ISCAL Sugar Caramel geproduceerd. Het werd ontwikkeld om de geweldige smaak van Belgische wafels nog te verbeteren.

Belangrijkste troef:
Een ongelooflijke Smaak en Textuur voor uw wafels, wafeltjes, ontbijtkoeken en biscuits.

  • 20% hoger suikergehalte in vergelijking met een suikersiroop
  • Een kortere baktijd
  • Optimalisering van het “Goudeffect“ en het “Karameleffect
  • Hogere weerstand tegen uitdrogen
  • Smaakbooster: sacharose

  • is-coulee-trans
  • is-cakes
  • is-gauffres

Voordelen van cremaline:

  • Glad en smeuïg deeg
  • Perfecte productkleuring
  • Een knapperiger eindproduct

Technische parameters:

  • Uiterste gebruiksdatum: 6 maanden
  • PH: 4-7
  • Brix (%): 77,5-78.5