Iscal Sugar Caramel investeert voor u

Deze nieuwe autoclaaf op onze productievestiging in Bergen zal ons R&D-team in staat stellen nog meer soorten aromatische karamel te ontwerpen die aan uw strengste eisen voldoen.

Hij is uitgerust met de laatste technologische ontwikkelingen. Zo beschikt hij over een centrale menger voorzien van 2 vleugelturbines met 3 (open) bladen en een kegelvormige schraper, die garant staan voor een perfect homogene menging van onze romige karamel.

De apparatuur is geheel in AISI 316 rvs uitgevoerd en wordt door een volledig elektrisch thermisch vermogen aangedreven. Dit maakt dat de kenmerken van het toestel voldoen aan de strengste eisen op het vlak van hygiëne en bacteriologische besmetting. Garanties die in het kader van onze voedingsactiviteiten onmisbaar zijn.

Deze nieuwe installatie zal ons ongetwijfeld de mogelijkheid bieden ons assortiment uit te breiden met nieuwe smaken die zich in het rijtje van onze befaamde ‘Délices Toffee – Zoet – Zout’ scharen.

Vanaf een jaarlijks volume van 4.000 kg stelt Iscal Sugar Caramel zijn competenties tot uw beschikking in de vorm van het opstellen en opvolgen van een R&D-project op maat.