Onze divisies


Gebouwd in 1993 op de plaats van het beroemde slagveld van Fontenoy is deze suikerfabriek de laatst opgerichte in West-Europa. Met een dagelijkse verwerkingscapaciteit van 12.000 T bieten en energieprestaties boven het gemiddelde is de suikerfabriek van Fontenoy een van de best presterende fabrieken van de EU.

Ze produceert witte suiker uit bieten van een hoge kwaliteit die wordt verkocht aan industriële klanten en de grote distributie in een zeer gevarieerde verpakkingsgamma. Tevens fabriceert ze ook melasse en bietenpulp.

Iscal Retail Sugar in Lelystad (NL) verpakt suiker in alle vormen en maten voor Europese consumenten. Wij produceren een groot assortiment klontjes, doosjes, zakjes, sticks in verschillende maten, evenals geleisuiker en laag tot nul-calorie producten. Wij kunnen al onze producten naar de wens van de klant maken – van witte bietsuiker tot bruine rietsuiker en biosuiker, of zoetstoffen zoals Stevia toevoegen.

We maken ook caloriearme tafelzoetstoffen op basis van Stevia, zoals klontjes, dozen en zakjes. Wij zijn een leidinggevende partner voor private label producten voor alle Europese supermarkten en voldoen aan de eisen van ISO en IFS. Onze gestroomlijnde logistiek en onze focus op een op maat gemaakte productie zorgen voor de grootst mogelijke klanttevredenheid.

Onze karamelfabriek in Bergen, operationeel sinds 2010, is gespecialiseerd in het produceren van vloeibare suikers (sacharosestroop, invertsuiker en siromix), in een breed assortiment aan kleurkaramellen (van lichtgeel tot donkerbruin) en aromatische karamellen (van de zachtste tot de meest intense). Met onze Burnt Sugar en biokaramellen (BE-BIO-01) kunnen we u 100% natuurlijke oplossingen bieden voor al uw toepassingen.

Het vertrouwen, toegekend door onze klanten, is het logische gevolgd van onze onophoudelijk wens om de kwaliteit van onze producten, onze diensten en onze traceerbaarheid te verbeteren. Deze expertise rechtvaardigt onze BRC- en GMP-certificaten. Onze knowhow is reeds gekend in meer dan 30 landen. Als u zelf ook een karamel wil ontwikkelen die aan uw toekomstige toepassingen voldoet, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze R&D-afdeling.